sort proizvodi
sort proizvodi
news

Наставак добре праксе

Autor:

Идеја народне посланице и одборнице у Скупштини градске општине Црвени Крст Јелене Жарић Ковачевић и челних људи општине показала се веома добром и корисном, пре свега за наше суграђане. Овакав вид непосредног контакта грађана и њихових изабраних представника показао је искрену жељу и бригу да се помогне у решавању, како локалних тако и глобалних проблема, а на начин да се информације добијају непосредно од самих актера.

Ова, не тако честа, пракса изазива све веће интересовање и одобравање од стране грађана али и оних који су на непосредним изборима изабрани да их представљају у парламентима. Тако су и овог петка наше суграђане примали посланица Жарић Ковачевић и заменик председника Градске општине Црвени Крст Александар Крстић.

Верујемо да овај вид контакта даје и да ће дати добре резултате иако смо свесни чињенице да нису сви проблеми решиви. Оно што је најважније јесте да искрена жеља и издвојено време, поред многобројних обавеза, постоје што ће недвосмислено дати позитивне резултате.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/369" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/369" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА