sort proizvodi
sort proizvodi
news

Кренула ревакцинација по селима

Autor:

Поводом почетка ревакцинације на територији Градске општине Црвени Крст, данас је одржан састанак представника Дома здравља Ниш и руководства Градске општине Црвени Крст.. Директор нишког дома здравља Проф. др Милорад Јеркан и Данијела Нешић помоћник директора ове установе изразили су велико задовољство обављеним веома важним послом и захвалили на свеколикој помоћи општине у организацији процеса на терену..

Како је речено присутним новинарима, одзив је био веома добар а посебно је важно напоменуто да су уз помоћ општинских већника и представника Савета грађана вакцинисани и сви они слабо покретни и непокретни мештани који су желели да се имунизују против ове опаке болести. Поред тога екипе Дома здравља су тако и ажурурале спискове наших суграђана којима је неопходна кућна нега.

Досадшњи посао урадили смо веома успешно а тако ће бити и у наредном периоду, рекао је професор Милутиновић и још једном апострофирао да ове две институције имају изузетну сарадњу већ више од петнаест година на задовољство, пре свега, наших суграђана, посебно ако се зна да општина покрива највећи део руралног подручја града Ниша.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/374" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/374" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА