sort proizvodi
sort proizvodi
news

Трофеј ГО Црвени Крст

Autor:

Другу годину заредом, ГО Црвени Крст покровитељ је турнира „Трофеј Црвени Крст“ који се игра у ОШ "Иво Андрић" - истурено одељење у насељу Бранко Бјеговић.. Турнир је свечано отворио већник за спорт при Градској општини Црвени Крст, Миломир Блажевић, који није крио задовољство сликом.

Свечаном отварању је присуствовала и већница за образовање и културу ГО Црвени Крст, Јелена Мадић, комесар са суђење Балканске лиге и повереник за судије при Регионалном кошаркашком савезу Источна Србија, Игор Ђорђевић, председник Спортског савеза особа са инвалидитетом Крушевца, Дејан Ивановић, председник ККК Наис, Марко Александровић. Иначе, Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Нишу је подржао органиацију утакмице волонтирањем обезбедио десетак студената.

Утакмица традиционалних ривала ККК Наис и ККК Мега Деспот је била занимљива од првог подбацивања које је извео већник Миломир Блажевић.

„Мени је част као већнику за спорт при ГО Црвени Крст да један спортски колектив какав је ККК Наис тренира на територији наше општине. Са поносом могу да кажем да сарађујемо од 2019. године и да се та сарадња креће узлазном линијом. Овогодишњи турнир је организационо превазишао прошлогодишњи, потрудићемо се да наредни буде међународног карактера. Наша општина је увек ту за спортисте и особе са инвалидитетом.“ -рекао је већник за спорт, Миломир Блажевић. 

На крају је славио домаћин ККК Наис резултатом 48:31.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/480" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/480" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА