sort proizvodi
sort proizvodi
news

Представљање српској јавности

Autor:

Својеврсна експедиција из Градске општине Црвени Крст била је у гостима код Телевизије Хепи. Повод овог гостовања било је снимање нове емисије "Прело у мом сокаку", својеврсне колажне форме у којој се представљају различити аспекти градова и општина Србије, њихове специфичности, традиционално-историјске вредности, туристичко-угоститељски потенцијали, инфраструктура и пољопривреда, потенцијали образовања, културе и спорта.

О досадашњим достигнућима и активностима као и о плановима и новим пројектима, у областима културе и образовања, омладине, спорта и туризма, говорили су чланови општинског Већа Јелена Мадић и Миломир Блажевић, док је Бобана Нешић представила потенцијале и развојне идеје у области пољопривреде.

Представници општине са собом су повели и "појачања". У емисији "Прело у мом сокаку" тако ће се представити Културно уметничко друштво "Буклија" и плесни клуб "Бум 018", док ће Удружење угоститељских и туристичких посленика града Ниша - Зоран Мирашевић присутне обрадовати кулинарским ђаконијама са наших простора. Српској јавности представиће се и веома успешни спортски колективи: Карате клуб "Бушидо НБ" и Школа фудбала ФК "Национал".

Гостовање наше општине биће емитовано 28. маја 2023. године у времену 13-15 сати на Хепи телевизији.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/568" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/568" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА