sort proizvodi
sort proizvodi
news

Помоћ за угрожене категорије становништва

Autor:

Акција "Председник на прагу суграђана" настављена је ове недеље уручивањем помоћи члановима организације слепих и слабовидих суграђана. Председник градске општине Црвени Крст проф. др Мирослав Милутиновић јуче је примио председника међуопштинске органицације Савеза слепих Ненада Раденковића и и Јордана Ивановића председника Савета за рад са особама са инвалидитетом градоначелника Ниша.

Милутиновић је своје госте упознао са свим пројектима општине који су усмерени у циљу побољшања стандарда маргинализованих група као и са конкретном акцијом "председник на прагу суграђана". Општина је обезбедила четири милиона динара средстава за помоћ социјално угроженима а уручено је већ и 112 пакета помоћи у храни и кућној хемији.

"О социјалној структури нашег становништа умногоме говоре чињенице да у Црвеном Крсту живи око 4000 Рома, да општина обухвата 23 села и да је социјална карта веома незавидна", рекао је председник Милутиновић и додао да се општина труди да на све расположиве начине помогне својим становницима.

Након пријема председник општине је са својим гостима обишао породицу слабовидих Петровића коимај је уручена помоћ у виду прехрамбених намирница и хемијских средстава одржавање личне и хигијене дома.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/24" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/24" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА