sort proizvodi
sort proizvodi
news

Нова донација за ђаке

Autor:

Крајем првог полугодишта ове школске године Градска општина Црвени Крст покренула је хуманитарну акцију са жељом да се, основцима слабијег имовног стања, обезбеде таблет уређаји као наставно средство у доба специфичног система спровођења наставног процеса.

Префдседник општине проф. др Мирослав Милутиновић лично је позвао предузетнике али и све појединце који су у могућности да се укључе у акцију и обезбеде ова техничка средства, како би се малишанима омогућило да учествују у онлајн настави коју им је наметнула пандемија КОВИД19.

Поред самог иницијатора, општине Црвени Крст, позиву су се одазвали "Пекара Бранковић" и "Милкхаус", а данас је седморо малишана добило своје таблете као дар компаније "Филип Морис", које им је уручила лично Јелена Прерадовић Стевановић, менаџерка за односе са локалном заједницом ове компаније.

"Када смо чули позив председника Милутиновића одмах смо се придружили једној овако лепој и хуманој акцији. Иначе, компанија је акценат помоћи, током последњих годину дана, ставила на медицинску опрему, за коју је издвојено 1.500.000 евра", рекла нам је менаџерка ове веома друштвено одговорне компаније.

Како нам је рекао председник Милутиновић ово је само један вид директне помоћи деци и њиховим родитељима, који се наставља. Што се школа тиче, последњим конкурсом за њих је опредељено милион динара финансијске помоћи, колико је издвојено и за предшколске установе на територији ГО Црвени Крст.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/363" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/363" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА