sort proizvodi
sort proizvodi
news

Енергетска ефикасност Грађевинско техничке школе Неимар

Autor:

Председник Градске општине Црвени крст разговарао је са медијима о пројектима које Градска општина Црвени крст има у плану као и о завршеним пројектима.

Тренутно актуелни пројекат је пројекат Енергетске ефикасности Грађевинско техничке Школе Неимар, где је између осталог планирана комплетна замена крова. Пројекат вреди 25 милиона динара, од чега Министарство Енергетике и Грађевинарства учествује са 17 милиона динара, док ће Градска општина Црвени крст да учествује са 8 милиона динара. Град Ниш ће помоћи општини у финансирању овог пројекта, а завршетак радова се планира за мај 2022. године. 
Ово је прва школа у овом пројекту, а надамо се да ће у наредном периоду биће укључене и Основне школе  у Поповцу и Трупалу, за које је Градска општина Црвени крст већ аплицирала.

Пројекат ЕУ "Запошљавање рома" завршен је ове године, Основана је "Задруга за запошљавање рома", која је путем пројекта опремљена са већим бројем техничких уређаја, малим трактором са додацима за за снег и кошење, моторним тестерама, тримерима итд. Пројекат је укључио обуку тридесетак рома за разне њима атрактивне послове (заваривачи, молери, шофери, итд). На овај начин Роми ће много лакше доћи до посла и својим платама издржавати своје породице.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/443" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/443" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА