sort proizvodi
sort proizvodi
news

Градска слава

Autor:

Градска општина Црвени Крст и ове године придружила се прослави градске славе Свети цар Константин и царица Јелена. Тако је 3. јуна на нишкој тврђави организована масовна манифестација културе, спорта и очувања традиције.

На простору иза Планинарског дома више од тридесет спортских клубова одржало је јавне тренинге на којима су посетиоци могли да се упознају са програмима и радом клубова у конкретним спортовима али и да се опробају на лицу места. Карате, фудбал, кошарка, тејквондо али и јахање, шах, пикадо па и мини голф представљени су плсетиоцима.

У промоцији здравог живота, превенције болести али и пружања прве помоћи при ванредним ситуацијама представили су се  Дом здравља Ниш и Руско-српски хуманитарни центар. Све клубове и удружења обишли су градоначелница Ниша Драгана Сотировски и председник општине Проф. др Мирослав Милутиновић са најближим сарадницима.

Истовремено, на платоу испред Београдске капије, одвијао се богат културно забавни програм у којем су наступила културно уметничка друштва, плесни клубови и појединци.

Свакако треба рећи и то да су целокупан програм осмислили и реализовали општински већници задужени за Културу, образовање, спорт и младе Јелна Мадић и Миломир Блажевић.

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

АРХИВА

close
logo