sort proizvodi
sort proizvodi
news

Општина прославила 18. рођендан

Autor:

У присуству више стотитина званица из политичког, јавног и привредног живота града Ниша али и гостију из других градова па и држава Градска општина Црвени Крст прославила је свој 18. рођендан.

Присутнима се најпре обратио Проф. др Мирослав Милутиновић, председник општине, који је поздравио све госте након чега је укратко резимирао рад у претходној и изнео планове за наредну годину..

Одмах после председника Милутиновића скупу се обратила госпођа Верица Лазић специјална изасланица председника Републике Србије Александра Вучића. Госпођа Лазић је честитала празник руководству и запосленима у општини а све присутне поздравила у име председника Вучића те нагласила да ће наша локална самоуправа увек имати подршку своје државе.

Након што је присутнима емитован филм о достигнућима општине у 2022. години, одлуком општинског Већа уручене су награде и признања појединцима и колективима за изузетне заслуге и сарадњу, а уручени су и пригодни поклони. Ове године, почасним грађанином општине Црвени Крст проглашен је господин Бранко Бранковић, директор и власник Компаније "Бранковић".

Након свечане академије, за све зваице, уприличен  је коктел и дружење у холу згфраде Универзитета у Нишу.

 

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/532" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/532" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА