sort proizvodi
sort proizvodi
news

Десила се "Новогодишња чаролија"

Autor:

Ове суботе спортска сала ОШ "Иво Андрић", у насељу Бранко Бјеговић, пулсирала је у тактовима фолклорних мелодија разних крајева Србије и блистала од дечијих осмеха. Више стотина малишана и њихових родитеља уживало је у културно-забавном програму који им је, други пут по реду, подарила Градска општина Црвени Крст.

За фолклорни део програма побринуло се Културно уметничко друштво "Анђели" који су дошли у пуном саставу, са свим ансамблима, од малишана, преко прве поставе, све до ветерана и рекреативаца.

"Анђели" су и овага пута били на висини задатка и побрали све аплаузе присутних гостију, као и представника општине које су чинили чланови већа и начелник управе. Више од сат ипо времена смењивали су се ансамбли доносећи атмосферу из Куманова, Шумадије, источне Србије, након чега су се појавили Деда Мразеви и Пепељуга, који су наставили интеракцију са малишанима.

На самом крају програма свим малишанима су подељени Новогодишњи пакетићи уз неизбежно фотографисање са Деда Мразевима и Пепељугом.

 

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/534" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/534" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА