sort proizvodi
sort proizvodi
news

Безбедност у саобраћају

Autor:

На иницијативу и у организацији Канцеларије за младе Градске општине Црвени Крст а у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја Републике Србије и Локалним саветом града Ниша одржана је едукација о безбедности у саобраћају. 

Ова веома важна тема обрађена је на две локације, како у градском тако и на сеоском подручју а све због специфичности и карактеристикама саобраћаја у овим подручјима те самим тим и безбедносним ризицима који су специфични.

Тако је у Горњој Топоници одржано предавање за више од педесет тракториста, који су упознати са законском регулативом и претњама које су присутне услед непрописног учешћа у саобраћају, пре свега на јавним саобраћајницама. Након тога су трактористима уручени и поклони у виду ротационих светала, рефлектујућих прслука и саобраћајних ознака.

Друга едукација, намењена урбаном делу становништва, одржана је у самом центру града а предавачи су и за учеснике ових предавања имали пригодне и корисне поклоне. Едукацији су присуствовали и председник Скупштине општине Драган Станковић и чланица Већа Јелена Мадић.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/547" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/547" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА