sort proizvodi
sort proizvodi
news

Формиран Спортски савез

Autor:

На територији Градске општине Црвени Крст ради сто седамнаест спортских колектива од којих је највише фудбалских. Ипак, поред фудбала заступљени су и многи други спортиви и вештине али су свакако посебни и они ретки као што је на пример Пикадо клуб "Чарли", једини такав на југу Србије, који се такмичи у првој државној лиги.

Са циљем да се организује рад  ових клубова али и да се тако организовано наступи према Спортском савезу Републике Србије и ресорном министарству, данас је одржана Оснивачка скупштина Спортског савеза Градске општине Црвени Крст, на којој је изабрано председништво ове организације.

На овај начин су створени услови за даљи рад и решавање проблема као што је на пример изградња спортског центра на територији општине, чиме би се створили бољи услови за рад клубова у зимским условима.

На иницијативу клубова, формирање Савеза реализовали су већници Миломир Блажевић, Јелена Мадић и Бобана Нешић, као и заменик председника општине Александар Крстић.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/556" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/556" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА