sort proizvodi
sort proizvodi
news

"Одлучи шта ћеш бити кад порастеш"

Autor:

Канцеларија за младе ГО Црвени Крст и ОШ „Вук Караџић“ у Нишу организују Сајам образовања, Одлучи шта ћеш бити кад одрастеш“. Сајам ће бити организован 03.05.2023. године у сали ОШ „Вук Караџић“ у Нишу са почетком од 12 ч.

Ученици осмог разреда имаће прилике да се упознају са образовним профилима средњих школа, као и радом Канцеларије за младе ГО Црвени Крст која један од организатора овог догађаја.

            Из Канцеларије за младе ГО Црвени Крст наводе да као млади људи разумеју да се ученици осмог разреда основних школа налазе на важној животној прекретници, када већина њих није довољно упозната са широким могућностима које Град Ниш пружа када је средњoшколско образовање у питању. Ученицима је на располагању велики број средњих школа, са широким дијапазоном образовних профила и важно је да млади те профиле упознају како би могли да на прави начин изаберу средњу школу за себе. Из тог разлога ће Канцеларија за младе ГО Црвени Крст настојати да сваке године организује овакво окупљање основаца и средњошколаца на једном месту.

            Психолог ОШ „Вук Караџић“ Анита Цекић наводи да треба указивати на важност образовања, те да ће посета сајму допринети да се подигне свест родитеља о томе колико је важно да њихова деца заврше средњу школу.

            Позивамо основце да са својим родитељима и наставницима посете Сајам образовања и упознају се са средњим школама у Нишу.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/562" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/562" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА