sort proizvodi
sort proizvodi
news

Министарка посетила општину

Autor:

Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић била је гост Градске општине Црвени Крст где је са челницима разговарала о могућностима развоја пољопривреде и помоћи власницима газдинстава у том смислу. Ово је други пут у текућој години да Танасковићева обилази нашу општину што говори о шначају пољопривреде али и жељи Владе Србије и министарства пољопривреде да створе повољан амбијент за нашег сељака.

У пратњи руководства општине министарка Јелена Танасковић, искористила је прилику да обиђе пољопривредно газдинство Бојана Михајловића у Сечаници, које се превасходно бави узгојем млечних и товних говеда. 

Овакве посете од велике су помоћи министарству јер од самих пољопривредних произвођача, ту на извору информација, можете се упознати са свим проблемима и потребама, рекла нам је Танасковић. На тај начин, на терену, проверавамо како наше мере за развој аграра делују али можемо да направимо и планове за нове.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/624" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/624" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА