sort proizvodi
sort proizvodi
news

Трка за срећније детињство

Autor:

Нишком тврђавом данас се орила дечија граја и навијање, како предшколаца тако и свих разреда основних школа. Наиме, у оквиру обележавања Дечије недеље, која се иначе у целом свету прославља прве недеље октобра почев од 1934. године, данас је одржана још једна Трка за срећније детињство. 

Хуманитарна организација Црвени крст као организатор и истоимена општина као покровитељ још једном су показали да заједничким снагама могу да на тако малом простору окупе најлепши и најважнији део градске популације.

Скоро све основне школе, њихови ученици свих разреда као и наставници и учитељи данас су се такмичили под слоганом "Имаш циљ - дођи на старт". Као и код организације, заједничким снагама, манифестацију су отворили Сања Стојановић секретар Црвеног крста и проф.др Мирослав Милутиновић председник градске општине Црвени крст.

Да, у техничком и такмичарском делу, све протекне у најбољем реду и ове године био је задужен Атлетски клуб Нишки маратон.

Као и на највећим такмичењима најуспешнији малишани окитили су се златним, сребрним и бронзаним медаљама које су им, између осталих, уручили: председник градске Канцеларије за младе Стеван Живковић, većnik Bojan Krstić, начелница Управе за образовање Марина Костић, генерални секретар Савеза за школски спорт града Ниша Јован Јовановић и други.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/133" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/133" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА