sort proizvodi
sort proizvodi
news

Светски "IT" предавачи гости општине

Autor:

Американц Џонатан Ле Бланк бивши директор Пеј пала а сада директор БОКС-а, Норвежанин Хакон Вијум Ли креатор програмског језика ЦСС, Џон Галовеј директор Мајкрософта и Дот Нет фондације (САД) и Дејвид Пајн из Мајкрософта (САД) били су гости председника градске општине Црвени крст, проф. др Мирослава Милутиновића.

Ови врхунски стручњаци из области информационих технологија, поред Београда, одржали су своја предавања у Нишу и Новом Саду на тему важности развоја ове области у циљу свеукупног развоја привреде и економије у земљи.. Један од домаћина у Нишу био је и проф.др Мирослав Милутиновић који их је позвао да посете општину Црвени крст.

Више од сат времена трајали су веома срдачни и пријатељски разговори у оквиру којих је професор Милутиновић упознао своје госте са карактеристикама општине и пре свега чињеницом да је она центар техничког образовања на свим нивоима у овом делу Србије. Гости су имали многа конкретна питања како би сазнали колико наш систем образовања држи корак са развијеним светом и дали доста важних савета, пре свега у смислу помоћи студентима и младим стручњацима на заједничком раду и малим бизнисима.

Председник Милутиновић је своје госте даривао златником цара Константина, у знак сећања на овај сусрет и боравак у Нишу, а обе стране обећале су да ће се овакви видови сарадње наставити и наредних година.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/171" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/171" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА