sort proizvodi
sort proizvodi
news

Двориште техничких школа у новом руху

Autor:

Када је пре две године представљен пројекат општине Црвени крст и партнера из Републике Бугарске, којим се конкурисало код фонда прекограничне сарадње, скоро да нико није веровао у успех. Очајно стање платоа испред Високе техничке струковне школе, Машинске стручне и грађевинске школе "Неимар", није уливало наду да ће се пројекта реализовати на најлепши могући начин.

Средства у висини од око 600 хиљада евра за област Перник и општину Црвени крст одобрена су и кренуло се у реализацију пројекта "Улагање у здравље и просперитет младих у бугарско-српском региону".

Данас, две године од рађања идеје студенти, ученици и наставно особље али и општина и сам град добили су једно од најлепших дворишта у земљи оплемењено училима и модерним техничким средствима. 

Поред расвете и видео надзора,, који се потпуно аутономно напајају соларном енергијом, извојићемо "кућу сенки", сунчани сат, звучне шкољке и анфитеатар у самом средишту. Не треба заборавити да су реновирана и игралишта за мале спортове а изграђена је и теретана на отвореном.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/221" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/221" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА