sort proizvodi
sort proizvodi
news

Чишћење дела насеља "Шљака"

Autor:

Градска општина Црвени Крст много енергије улаже на заштити и очувању животне средине својих грађана и није новост да су акције уперене на чишћењу дивљих депонија и потпуној промени намене тих простора.

Тако је и у насељу Шљака где је где је годинама стварана дивља депонија а постојао је и импровизовани канал за одвод отпадних вода из домаћинстава. Акцијом менаџмента општине урађено је полагање канализационих цеви великог профила, тампонирање и санација терена те чишћење и одвоз смећа са овог простора. Након тога су урађене бетонске стазе а у припреми је постављање мобилијара и изградња игралишта.

Немаром локалног становништва овај простор је поново затрпан смећем па је општина Црвени Крст у сарадњи са компанијом СББ овог викенда започела нову акцију чишћења и одвоза смећа.

Акцију је обишао председник општине проф.др Мирослав Милутиновић који је нагласио да ово неће бити једини заједнички пројекат са СББ као друштвено одговорном фирмом.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/31" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/31" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА