sort proizvodi
sort proizvodi
news

Учествујте у изради буџета

Autor:

Поштовани суграђани,

Позивамо Вас да се укључите у припрему буџета своје општине за наредну годину! 

Дуго времена већ трудимо се да највиши финансијски акт Градске општине Црвени Крст приближимо Вама у чијој служби и интересу општина и постоји, па самим тим и буџет треба да служи тој сврси. Све то време буџет, пројекти, приходи и расходи су јавни као и сам процес његове припреме и усвајања.

Користимо прилику да и овог пута поменути акт усагласимо са потребама својих суграђана као и са потребама функционисања општине те Вас позивамо да својим предлозима, потребама и сугестијама помогнете да се у буџету планирају средства којима ће се решити проблеми битни за нашу заједницу.

Оно што треба да урадите јесте да дате предлог шта је по Вама приоритет изградње, уређења животног простора или услуге за наредну годину. Не морају то бити велики, стратешки пројекти већ предлози како грађанима ваших места, зграда, насеља, улица, побољшати услове живота, оплеменити животни простор, привући нове станаре, олакшати кретање и задовољење основних животних потреба.

Све своје предлоге и сугестије можете слати електронском поштом на info@gocrvenikrst.rs или на адресу : Градска општина Црвени Крст - Ниш, булевар 12. фебруар 89, 18000 Ниш, до 12. септембра 2021. године.

Ваша ГО Црвени Крст.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/423" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/423" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА