sort proizvodi
sort proizvodi
news

"Матура 2023"

Autor:

У Луткарском позоришту у Нишу, у организацији Испоставе Црвени крст Полицијске управе Ниш, одржана је трибина чија је главна тема била безбедност деце са посебним освртом на основце то јест "осмаке" које ускоро очекује прослава мале матуре.

То је био разлог што су највећи део публике чинили ученици осмих разреда две градске основне школе са територије Градске општине Црвени Крст "Иво Андрић" и "Вук Караџић"

Иначе, ову трибину су заједничким снагама организовали општина Црвени Крст и истоимена полицијска испостава, које користе заједнички објекат за свакодневни рад.

Присутне ђаке и њихове наставнике поздравио је председник градске општине Црвени Крст Проф. др Мирослав Милутиновић а као први учесник трибине деци се обратила мајор полиције, Марија Ранђеловић, командир Полицијске испоставе Црвени крст. 

Ранђеловићева је упознала матуранте са свим изазовима који их очекују и вребају те подсетила на кампању, коју је са тим циљем уз помоћ познатих јавних личности, покренуло Министарство унутрашњих послова Републике Србије.

Остали учесници трибине упозорили су децу на опасност коју, по њихово здравље, доноси употреба алкохола и опојних дрога али и са чињеницом да у њиховом узрасту матуранти подлежу законским нормама као и казнама које из њих проистичу.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/553" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/553" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА