sort proizvodi
sort proizvodi
news

19. рођендан

Autor:

У присуству више стотина званица, из јавног, привредног и политичког живота Ниша, Градска општина Црвени Крст прославила је свој деветнаести рођендан. Свечаној академији у сали Универзитета у Нишу, између осталих, присуствовали су његово преосвештенство епископ нишки Господин Арсеније, командант КоВ Војске Републике Србије генерал Милосав Симовић, градоначелница Ниша Драгана Сотировски, генерални конзул Републике Бугарске Едвин Сугарев, гости из Републике Српске, представници полиције и Безбедносно информативне агенције и други.

Свечаност је отпочела интонирањем химне "Боже правде" у извођењу дечијег хора "Чаробна нота", након чега су присутни гости имали прилику да се упознају са резултатима рада у претходном периоду и плановима за наступајућу 2024. годину.

Као што и доликује Градска општина Црвени Крст се захвалницама и пригодним поклонима захвалила свима који су помогли да буџетска 2023. година буде веома успешна а проглашен је и нови почасни грађанин општине. Ове године, је, за успешну пословну сарадњу и свесрдну помоћ у развоју спорта, титулу Почасног грађанина Градске општине Црвени Крст понео Министар унутрашњих послова Републике Србије Братислав Гашић.

Свечаност је завршена пригодним коктелом и дружењем у холу предивног здања "Бановине".

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/630" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/630" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА