sort proizvodi
sort proizvodi
news

Сеоски туризам

Autor:

Градска општина Црвени Крст, највећа по површини у Нишу, као и по броју села која обухвата, свих ових година реализује пројекте са циљем развоја села, побољшања услова и квалитета живота, у намери да, пре свега млади остану да живе на селу. Такође, Црвени Крст се труди да развија предузетништво и предузетнички дух, посебно код жена.

Један од пројеката, који су иницирале даме из, недавно формираног, Удружења "Лавица", усмерен ка развоју села јесте и трибина одржана у петак у Доњој Топоници. на тему развоја сеоског туризма. Главни предавач био је др Бранко Красојевић стручни консултант агенције "Саветник у туризму" која, уз подршку Немачке развојне агенције ГИЗ, помаже развој ове значајне привредне гране у Србији.

Након едукације од стране професора Красојевића обишли смо и сеоско туристичко домаћинство "Двор" власнице Марије Каличанин, које функционише од 2020. године. Наиме, госпођа Каличанин је на ову идеју дошла у време пандемије КОВИД19, када је било неопходно, пре свега деци, да изађу у природу и у таквом окружењу проводе своје време.

У име покровитеља и саорганизатора трибини су присуствовале и чланице Већа Градске општине Црвени Крст Бобана Нешић и Јелена Мадић.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/653" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/653" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА