sort proizvodi
sort proizvodi
news

Успон на Коритњак

Autor:

Поводом светског Дана планете Земље Канцеларија за младе градске општине Црвени Крст организовала је пењање на Коритњак изнад Нишке Бање. Учесници овог лаганог успона кроз дивно природно окружење били су ученици средње техничке школе "Никола Тесла" и студенти и професори Академије техничко-васпитачких струковних студија.

Овај успон протекао је у најбољем реду и под будним оком професионалаца из планинарског друштва "Дух планине" а придружили су им се и чланови Канцеларија за младе општина Црвени Крст и Нишка Бања, те председник скупштине општине Црвени Крст Драган Станковић..

Након што су успешно "освојили" Коритњак учесници су имали прилику да саслушају исповест професионалног планинара Игора Ступара о пењању на "кров Африке" планину Килиманџаро. Уз окрепљење храном и слаткишима уживало се у предивном погледу на град Ниш и околину.

У знак сећања на ово прелепо дружење, а са циљем очувања животне средине, учесници су засадили и пет садница Белог Јасена, чиме је и званичан део овог догађаја финализован.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/660" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/660" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА