sort proizvodi
sort proizvodi
news

16. Ајваријада и нај-зимница

Autor:

У организацији Удружења угоститељских и туристичких посленика "Зоран Мирашевић" и под покровитељством Градске општине Црвени Крст ове суботе одржана је 16. по реду манифестација укусног залогаја, припремљеног за зиму, "Ајваријада и нај-зимница.

На више од двадесет штандова посетиоци, којих је било из града и околине али из иностранства, могли су окусити конзервисане пољопривредне производе припремљене за предстојећу зиму. Свакако, најинтересантније било је на десетак штандова, на којима се током манифестације припремао надалеко познати српски специјалитет Ајвар.

Поздравивши све такмичаре и посетиоце, догађај је у присуству градског већника Милоша Ђорђевића и чланице општинског већа Милице Селкић, отворио председник општине Проф. др Мирослав Милутиновић.

Културно уметничко друштво из Брестовца потрудило се да, својим сплетом игара и кореографија, употпуни овај етно-кулинарски догађај а у томе су има се радо придружили учесници и посетиоци.

Стручни жири, састављен од професора из Угоститељско-туристичке школе, али и посетиоци гласали су за најбоље ајваре и зимнице, након чега су оним најуспешнијима додељене медаље и пехари.

Нису изостале ни захвалнице за све оне који су помогли у организацији.

  • /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
    /news/716" data-layout="button_count" >
    /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
    /news/716" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Проф. Др Мирослав Милутиновић

Председник општине Црвени Крст

email

Градска општина Црвени Крст

Адреса: Булевар 12. Фебруар 89 18106 Ниш, Србија

Телефон: +381 18 583 700, +381 18 583 701

Е-маил: info@gocrvenikrst.rs

Факс: +381 18 582 224

Радно време: Понедељак - Петак 07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "banner" in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol19/vw/rxt9ibgxm2r4llc/gocrvenikrst.rs/public_html/content/themes/saCity/views/includes/baner/banner_left.php on line 5

АРХИВА