sort proizvodi
sort proizvodi

Веће општине

Јелена Мадић, дипломирани филолог за српски језик и књижевност

Члан Општинског већа Градске општине Црвени Крст, за подручја: култура и образовање. 
Рођена 01.01.1979. године у Београду. Основну школу, као и средњу музичку школу "Станислав Бинички" завршила у Лесковцу. Филозофски факултет завршила је у Нишу на департману за српски језик и књижевност. Радила је у више основних и средњих школа као библиотекар и наставник српског језика. На Високој школи струковних студија "Бизнис" Ниш радила је као библиотекар. Савладала је многе стручне обуке које је одобрило Министарство просвете, науке и технолошког развоја РС. Члан је Већа Градске општине Црвени крст од 19.06.2019. године. Учествовала је у организацији бројних културних манифестација при школама. Ресорно је била задужена за културу и образовање. Учествовала је у реализацији и организацији манифестације "Концерт грчко-српског пријатељства", као и у хуманитарном концерту "Бити хуман - бити човек - Корак напред за Тајчи" под покровитељством Градске општине Црвени крст. Спровела је донацију Амбасаде Уједињених Арапских Емирата у основној школи "Милан Ракић" у Поповцу, чиме је Градска општина Црвени крст угостила Амбасадора УАЕ Мубарака Ал-Дахерија. Говори енглески и немачки језик. Удата је и мајка двоје деце. Члан је Српске Напредне Странке.

Бобана НешићИнжењер прехрамбене технологије

Члан општинског Већа Градске општине Црвени крст, за подручја: пољопривреда.

Рођена 20.05.1977. године, специјалиста струковни инжењер прехрамбене технологије биљних производа. Завршила је средњу школу ЕТШ "Никола Тесла" у Нишу, као и ВППШ у Прокупљу. Има дугогодишње искуство како у приватним, тако и у државним организацијама и то у оквиру боди тренера, shift leader-а, организације ресурса, контроле процеса продуктивности, трошкова и циљног отпада стандарда квалитета, оператер на процесној линији, вожа смене у фабрици "Zumtobel group". Била је и асистент саветодавца у Пољопривредној саветодавној служби Србије и потписивач пољопривреде у Републичком заводу за статистику. Говори енглески и познаје основе руског језика. Удата је мајка двоје деце. Члан је Српске Напредне Странке.

Миломир Блажевић, техничар друмског саобраћаја

Члан Општинског већа Градске општине Црвени Крст, за подручја: омладина и спорт.
Рођен  27.04.1983. године у Нишу, техничар друмског саобраћаја. Завршио је средњу Техничку школу "12. Фебруар" у Нишу, Вишу тренерску школу на Факултету спорта у Београду, смер фудбал и карате. Мајстор каратеа 6. дан, са лиценцом за педагошки рад у земљи и иностранству. Заменик је председника Карате Савеза Србије (ЈКА Шотокан Савеза Србије), председник је Управног одбора и дисциплинске комисије КСС. Тренер је репрезентације и капитен мушког борба тима КСС. Управник одбора Кинолишког Савеза Србије. Радио је као тренер у фудбалској школи ОФК Ниш и Цар Константин. Запослен у Градској општини Црвени крст од 2005. године. Био је председник Комисије за спорт, омладину, културу и образовање при Скупштини ГО Црвени крст у претходном сазиву. Ожењен је и отац двоје деце. Члан је Српске Напредне Странке.

Дејан Станојевић, инжењер грађевинарства

Члан Општинског већа Градске општине Црвени Крст, за подручја: комунална делатност и урбанизам.
Рођен 09.11.1988. године, специјалиста струковни инжењер грађевинарства. Завршио је Грађевинску школу "Неимар" у Нишу, као и Високу техничку школу струковних студија за грађевинско и комунално инжењерство. Запослен у Градској управи Града Ниша од јануара 2017. године у Секретаријату за озакоњење. Говори енглески и руски језик. Члан је Српске Напредне Странке.

Мирко Зечевић,

Члан Општинског већа Градске општине Црвени Крст, за подручја: социјална питања.
Рођен је 18.05.1958. год, официр у пензији. Завршио је средњу хемијску школу у Крушевцу, Војну академију копнене Војске у Београду, смер АБХО, Машински факултет у Нишу, смер индустријски менаџмент. Био је командир у Куманову, Скопљу, Лесковцу и Врању. Руководио је колективима од 30 до 150 лица различитог профила. Одборник је у Скупштини Града Ниша од 2019-2020. године, члан Већа Града Ниша од 2018-2019 ресор пољопривреда. Ожењен је и отац два детета. Члан је ПУПС-а.